HomeActiviteiten Nieuws NesselandeSpaart u mee met Jumbo Nesselande voor basisschool Passe-Partout ?

Spaart u mee met Jumbo Nesselande voor basisschool Passe-Partout ?

 

Omdat elke basisschool wel een steuntje in de rug kan gebruiken zijn lokale Jumbo’s, de ‘Sparen voor je School’-actie gestart. Bij de Jumbo’s in onder andere Nesselande, Nieuwerkerk a/d IJssel en Zevenhuizen kunt u meesparen voor openbare basisschool Passe-Partout, onder andere gelegen bij de hockeyvelden Rotterdam-Nesselande.

Tien euro

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgt u een schoolpunt met unieke code, die u eenvoudig online kunt doneren aan obs Passe-Partout via: https://www.jumbosparenvoorjeschool.nl/obs-passe-partout/ of droppen in de speciale box die bij de ingang van de school staat.
De school spaart voor een bokspringpaal, een wiebelbrug en multisportpalen met een net. Buitenspeelgoed dus, waar meer kinderen in de wijk gebruik van kunnen maken. De Jumbo stelt een budget beschikbaar, wat aan de hand van het aantal ingeleverde schoolpunten wordt verdeeld onder de deelnemende scholen. Hoe meer punten, hoe groter ons budget wordt.

Spaart u mee voor obs Passe-Partout? Misschien dat u even moet vragen naar de schoolpunten, maar 1 ding staat vast: de school en de leerlingen steken hun dikke duim omhoog voor u!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular