Spel weer leuk na update; Pokémon GO ook in Nesselande weer springlevend!

Op de Raid Hour (zie foto boven) verzamelde groepen Nesselande-Pokémon GO spelers zich op diverse gyms in de wijk. AD.nl schreef al eerder in augustus 2019 dat Pokémon Go (vooral na de diverse updates die het spel leuker dan ooit maken) vooral in Rotterdam springlevend is:

Even het geheugen opfrissen. Het spel Pokémon GO werd in 2016 gelanceerd en vervolgens liepen hordes mensen door de straten om de fictieve beestjes te vangen, sterker te maken en te leren vechten. Allemaal via het telefoonscherm.

De makers van het spel en betalende spelers konden bijzondere beestjes – die niet zo vaak voorkwamen in het spel – ‘loslaten’, waardoor dat bijvoorbeeld in Kijkduin helemaal uit de klauwen liep. Tienduizenden spelers haastten zich naar de badplaats. Ik niet, overigens. Ik wandelde lekker door het Pokémon-luwe Bergschenhoek. Samen met mijn buurman. Allebei dertigers, maar Pokémon vangen deden we met verve.

De Pokémon GO Rotterdam-groep organiseert meerdere malen per jaar ‘Train Raids’ door de stad. De Pokémon-app is te downloaden voor de smartphone. De app is gratis.


Dit artikel heeft 966 views
Over Redactie 2420 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.