COLUMN MISS NESSY (MODERNE NIEUWBOUW MOEDER): ‘Daar stond ik dan; in mijn naakte zelf!’

1599

 

‘In een nieuwbouw-wijk, wil je als gebaard, moderne moeder en parttime medewerkster ook weleens ‘ge-nieuwbouwd’ blijven. Daar stond ik dan, in mijn naakte zelf, tussen allerlei andere onbekende naakte mannen en vrouwen…Je doet net alsof je hen niet ziet….want ja, waar valt er naar te kijken? Wat zij hebben, heb jij ook….misschien met wat andere maten…maar ja…het komt op hetzelfde neer. Gek dat als je je aan het eind gaat omkleden, het schaamte-gevoel je dan wel overmand….alsof je in het Elysium zelf een soort van code hebt, hierbinnen mag het, hier zijn wij allen een, hier heeft iedereen hetzelfde ‘niks’ aan, maar daarbuiten….zoals in de kleedkamers….oe dan ga je ineens heel snel je handdoek over je gehele lichaam heengooien om vervolgens voorzichtig je slipje weer aan te trekken…

Het was de vermoeidheid van de dagelijkse rompslomp die mij naar het bijzondere Elysium toetrok. Ik moest en ik zou het een keer uitproberen. Was even het huishouden beu, even het boterhammetjes smeren en werken achter de computer zat…En ik vond het ronduit heeeerlijk!! Even niet de vrouw zijn van….even niet de moeder zijn van…nee , even tijd voor mezelf.

Hup enkele minuten de Marakesh sauna in, vervolgens het zoutwaterbad in, hierna gelijk de kruidensauna uitproberen, even uitblazen in de Byzantijnse tuin om vervolgens een bekende Nederlandse tegen het lijf te lopen. Goh, jij ook hier? Da’s toevallig! Keek vroeger altijd naar je programma’s ! Het lijkt een oase van rust , ontspanning en schoonheid. Wel even over je eigen schaamte heen…want ja…kleding is daar absoluut verboden. (On)gewenste intimiteiten overigens ook!

Verder raad ik je aan om met partner of vriendin(nen) te gaan, want anders krijg je erg argwanende ogen van andere vrouwen die ineens enorm veel aandacht aan hun man/vriend schenken. Alsof ik daar kwam om ook maar wie dan ook te verleiden….pfff…ik had wel wat beters te doen. Het was hoog tijd voor moi, moi en nog eens moi….Ik moest dan ook niet op zaterdag komen….megadruk…nee , het wordt een keertje maandag, damesdag…En dan met wat behandelingen erbij. Ach ja, het was voor mij de eerste keer. Gewoon even uitproberen…en ik had er absoluut geen spijt van!

Het is maar 15 minuten met de auto en ongeveer een half uur fietsen van Nesselande naar Bleiswijk. Tot zover hun gratis reclame :)’


NESSY; Moderne Moeder uit de Moderne Woonwijk Nesselande

Column voor o.a. de vrouwen van Nesselande. Met allerlei leuke tips en verhalen. Reageren kan onder deze post. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.