De borden staan al maanden op de Laan van Avant-Garde en wijzen naar de Sporthal Kleine Vink die al sinds februari geen sporthal meer is. De locatie Rotterdam Airport is geen priklocatie meer en Kleine Vink – gelegen einde Laan van Avant-Garde tegenover de Hornbach, gaat per 24 mei 2021 prikken. In februari was het de prognose dat Kleine Vink tot oktober een priklocatie zal zijn, dit wordt vermoedelijk tot einde 2021. 

U krijgt de coronavaccinatie bij een priklocatie van de GGD, bij uw huisarts of een ziekenhuis.

 

 

Wanneer u de vaccinatie krijgt, is afhankelijk van bijvoorbeeld uw leeftijd en of u werkt in de zorg. Vul de onderstaande vragen in en bekijk vanaf wanneer u een uitnodiging kunt krijgen voor de coronavaccinatie. Ook ziet u waar u de coronaprik kunt halen en welk vaccin u waarschijnlijk krijgt. De volgorde van vaccinatie kan veranderen. Bijvoorbeeld als een vaccin niet op tijd geleverd wordt.

Klik hier en kijk wanneer u de prik(ken) krijgt!

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWollefoppengroen&Co: vanaf mei 2021 lokale producten afhalen bij ’t Groene Stekkie #eetbaarpark
Volgend artikelLoopgroep Nesselande verzamelt persoonlijke verhalen van lopers #coronatijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.