Al eerder wisten wij u te berichten over buurtinitiatief het Eetbare Park van Wollefoppengroen&Co.

Laura Bartels is sinds november 2018 wijkchef van Rechtstreex Ommoord. Binnenkort start ik eveneens een wijkpunt van Rechtstreex in Zevenkamp. Het wijkpunt is gelegen op het mooie stukje groen van Wollefoppengroen&Co, waar de betrokken buurtbewoners een Eetbaar Park aangelegd hebben en nu dus ook de geweldige producten van Rechtstreex verkocht zullen gaan worden.

De tuin

Toegang tot de tuin is bij het bruggetje ter hoogte van Arthur van Schendeldreef nummer 59. Na het bruggetje loop je over het pad verder (eventueel met fiets aan de hand) naar gebouw ’t Stekkie. Mocht het lastig te vinden zijn, bel me dan op 06-51989832. Dan loods ik je erheen.

Bestellen kan tot maandagochtend 10.30 uur. Je kunt dan jouw bestelling op donderdag komen afhalen tussen 16.00 en 18.00 uur. Ook belangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen tassen, koeltas en zakjes mee.

U kunt betalen met PIN of per bankoverschrijving achteraf (hiervoor krijgt u een factuur per mail met alle gegevens). 


Bestellen voor maandag 10:30 uur  Afhaaltijden
 donderdag 15:30 – 16:00
 donderdag 16:00 – 16:30
 donderdag 16:30 – 17:00
 donderdag 17:00 – 17:30
 donderdag 17:30 – 18:00


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelStudent Safety Award: Studenten van Inholland maken Rotterdam veiliger
Volgend artikelSporthal Kleine Vink, einde Laan van Avant-Garde, gaat per 24 mei 2021 vaccineren; wanneer bent u aan de beurt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.