HomeCriminaliteit NesselandeSteekpartij Nesselande: 'Politie houdt jongen van 15 uit Capelle...

Steekpartij Nesselande: ‘Politie houdt jongen van 15 uit Capelle en jongen van 14 uit Rotterdam aan voor verhoor’

In Rotterdam-Nesselande is op donderdagavond 3 juni 2021 rond 18 uur een 16-jarige jongen in zijn been gestoken. De locatie van het incident zou Korfoepad-Sardiniëhof zijn. De jongen is rond 18.30 uur door de politie opgevangen aan de Cypruslaan, net achter de boulevard van Nesselande in de buurt van het winkelcentrum. De Cypruslaan ligt achter het Sardiniëhof in Nesselande.

Er zou een ruzie aan vooraf zijn gegaan. De jongen was aanspreekbaar en is gewond aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht. Een traumaheli was snel ter plaatse. De Politie Rotterdam eo meldt officieel:

Binnen een kwartier na de melding werden in de buurt, bij metrostation Nesselande twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel en een 14-jarige jongen uit Rotterdam. Beiden zitten vast voor verhoor. De politie onderzoekt de toedracht van het steekincident.

Aanhoudingen

Bij metrostation Nesselande zijn vervolgens twee verdachten opgepakt; een jongen van 15 uit Capelle aan den IJssel en een jongen van 14 uit Rotterdam. Ze zitten vast voor verhoor door de politie.

Markant detail is dat de Sardiniëhof de standplaats van de lokale Buurtpreventie is, maar regelmatig in het nieuws is aangaande inbraken en hangjeugd.

De politie roept getuigen op zich te melden of eventueel camerabeelden aan te leveren; telefoon 0900 8844. 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden