HomeActiviteiten Nieuws NesselandeStem nog tot en met 14 juni 2022 op...

Stem nog tot en met 14 juni 2022 op bewonersinitiatief #nieuwsnesselande #nesselandeINFO

Stem op bewonersinitiatief

Welke grote bewonersinitiatieven worden uitgevoerd in de wijk? U kunt meebeslissen: stem op uw favoriete idee! Dat kan tot en met 14 juni. 

Uit alle wijken hebben inwoners de afgelopen periode bewonersinitiatieven ingediend. Dit zijn plannen om de wijk veiliger, leuker, schoner of leefbaarder te maken. Voor de uitvoering ervan vragen ze de gemeente een financiële bijdrage.

Nu is de wijk aan zet! Tot en met dinsdag 14 juni kunt u stemmen op de grote initiatieven, die tussen 2.500 en 20.000 euro kosten.

De initiatieven met de meeste stemmen worden uitgevoerd. Op Mijn.Rotterdam.nl/bewonersinitiatieven kunt u zien of er in uw wijk bewonersinitiatieven zijn waar u op kunt stemmen. Stemmen kan online en per post. U kunt het stemformulier ook inleveren bij een Wijkhub of een Huis van de Wijk.

Nieuwe ronde 
Heeft u een leuk idee voor uw wijk? Dien dan een plan in via Mijn.Rotterdam.nl. Kleine initiatieven onder de 2.500 euro kunt u het hele jaar door indienen. De volgende ronde grote initiatieven loopt van 15 juni tot en met 31 augustus.

Meer weten? Kijk op Mijn.Rotterdam.nl/initiatiefindienen of bel 14 010.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden