Mamamo koffie
Mamamo koffie

Ook de retail en horeca in Nesselande heeft het zwaar in de periode van lockdown. Willen wij nog meer leegstand voorkomen in het winkelcentrum Nesselande, dan is uw lokale steun van belang.

Zo biedt Mamamo – ooit door Nesselande.info gesteund in hun oprichtings-crowdfund acties  – aan de Corsicalaan zijkant boulevard Nesselande een lunch en koffie to go aan:

Mamamo is een kindvriendelijke koffiebar/kadowinkel voor koffie, lunch, kado’s en accessoires. Mamamo is geen mamacafé, iedereen is welkom!
Corsicalaan 35 3059XX Rotterdam

Nesselande.info doet daar deze kant-en-klare populaire wandelroute aan toevoegen voor u (klik hier):

CoronaWinterWandelen: 15 km rondom/in de Zevenhuizerplas-Nesselande met deze beproefde wandelrouteDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[UPDATE] Top 10 – @JolandaBakkker winnaar mooiste Rotterdam-Nesselande foto 2021 #fotografen @openrotterdam @havenloods @adnl
Volgend artikelBijna 500 kerstbomen ingeleverd in Nesselande!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.