HomeActiviteiten Nieuws NesselandeStichting Hart voor Prins Alexander: 8 juni weer een Cultureel Café

Stichting Hart voor Prins Alexander: 8 juni weer een Cultureel Café

20,000+ Free Culture & Japan Images - Pixabay

 

Donderdag 8 juni 2023 organiseert Stichting Hart voor Prins Alexander de tweede editie van Cultureel Café Alexander. Een goed gesprek onder begeleiding van muziek en theater. Het Café is van 17:00 tot 19:00 uur in Rotterdam Prins Alexander. Reserveer de datum alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent! 

Wij gaan met elkaar in gesprek over cultuur en cultureel ondernemerschap in het Hart van Prins Alexander. Dit doen wij samen met cultuurmakers, culturele instellingen, vastgoed- en gebiedsontwikkelaars en mensen die wonen en werken in het gebied. Voor cultuur is meer plek nodig in Prins Alexander. Tijdens de avond praten we daarom over plek voor cultuur; welke plekken zijn passend voor programmering en hoe kan zo’n plek bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het centrumgebied gebied van Prins Alexander?

Deze editie besteden wij bijzondere aandacht aan cultureel ondernemerschap en cultuureducatie voor jongeren. Met SWITCH | Music & Theater laten wij zien dat er veel cultureel talent en passie is in Prins Alexander.

De eerste editie gemist? Kijk hier terug op Cultureel Café Alexander #1

CULTUREEL CAFÉ ALEXANDER

Cultureel Café Alexander is een culturele activiteit én debat dat zich richt op cultuur; het versterken van cultuurparticipatie en cultureel ondernemerschap in het centrumgebied van Prins Alexander. Centraal staat daarbij de opgave en het ontwikkelperspectief voor de Alexanderknoop. We hebben de ambitie het centrumgebied te ontwikkelen tot een bruisend Hart van Prins Alexander. Een breed cultureel programma is daarvoor hard nodig. Voor het Cultureel Café zijn lokale partijen, culturele makers en Rotterdamse culturele instellingen uitgenodigd. SWITCH is een programma van Hart voor Prins Alexander, met lokaal jong talent.

Je kunt je alvast aanmelden. De uitnodiging met het volledige programma en de locatie (nabij Station Rotterdam Alexander) volgt snel. 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular