HomeNesselande nieuwsWie wordt de schoonste basisschool van Nederland 2023?

Wie wordt de schoonste basisschool van Nederland 2023?

 

Hygiëne op basisscholen is erg belangrijk. Uit meerdere onderzoeken en uit de media is gebleken dat de hygiëne op basisscholen vaak onder de maat is. Daar kunnen we natuurlijk wel wat aan doen. Bunzl Foodservice wil bijdragen aan een hygiënische en gezonde eetomgeving voor leerlingen in het primair onderwijs en biedt alle basisscholen in Nederland GRATIS handgels aan.

Daarom gaan ze op zoek naar de ‘Schoonste basisschool van Nederland 2023’. Alle basisscholen in Nederland kunnen deelnemen.

 

Om de scholen een handje te helpen, krijgen de scholen GRATIS handgels. Vervolgens is het aan de basisschool om zoveel mogelijk stemmen zien te genereren via www.schoonstebasisschoolvannederland.nl.

 

De winnende school gaat met de hele school naar LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen. Je kan ook als klas meedoen en dan win je met de hele klas een uitje naar SEA LIFE!

Actieplanning:

Opgeven basisscholen

  • Maandag 8 mei t/m zondag 21 mei 2023

Start stemmen

  • Maandag 22 mei t/m zondag 4 juni 2023

Finalisten bekend

  • Maandag 5 juni 12.00 uur

Start finale stemronde

  • Maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Winnaars bekend

  • Woensdag 14 juni 2023

De actie ‘Schoonste Basisschool van Nederland 2023’ is een initiatief van Bunzl Foodservice. Bunzl Foodservice maakt onderdeel uit van Bunzl Plc en is een beursgenoteerde organisatie. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen en SEA LIFE.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden