HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBrandingdijk weer in beide richtingen open; Situatie gewijzigd borden wekken verwarring

Brandingdijk weer in beide richtingen open; Situatie gewijzigd borden wekken verwarring

De Brandingdijk Nesselande is na een vertraagde herbestrating in verband met verzakking van de dijk, per 17 mei 2023 weer in beide richtingen open. De Situatie gewijzigd borden wekken echter verwarring op.

Omdat de voorrangssituatie helemaal niet veranderd, wekken de gele lukraak geplaatste worden veel verwarring op. Er is namelijk geen verduidelijking in de voorrangssituatie van de Brandingdijk met de Cypruslaan. Wat de gele borden van Situatie Gewijzigd moeten bijdragen is niet duidelijk omdat er ook geen duidelijke oversteekplekken aanwezig zijn.

De fietspaden lijken op deze locatie daar wel richting aan te geven, maar overstekken op die plek is niet aan te raden.

Het zou kunnen betekenen dat er fietsers aldaar op de rijbaan komen, ook daar is geen sprake van. Het zou kunnen duiden op het moeten nemen van een afslag-aftakking om bij de woningen aan de Brandingdijk te moeten komen richting Brandingdijk-Oost, maar ook dat is niet de situatie.

Op dit moment is het vooral vanuit de drukke richting Cypruslaan erg onduidelijk of zij nu voorrang krijgen of voorrang moeten geven halverwege de Brandingdijk. 

 

De vraag is (al maanden): welke situatie is er gewijzigd?

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair