HomeActiviteiten Nieuws NesselandeStijgende hypotheekrente; ook de woningen in Nesselande staan langer te koop

Stijgende hypotheekrente; ook de woningen in Nesselande staan langer te koop

Op diverse plekken in Rotterdam zijn nieuwbouwplannen afgeblazen omdat ze simpelweg niet verkopen gezien de hoge hypotheekrente. Ook de woningen in Nesselande, die doorgaans na 5-6 weken verkocht worden (Bron: Funda.nl 2021-2023), staan langer te koop. Ook het vinden van een woning in Nesselande onder de vier ton is uitzonderlijk, zoals dit appartement aan de Pierre Cardinstraat in Nesselande bij de boulevard (398.000 euro, ooit opgeleverd voor iets minder dan 200.000 euro). 


Nabij boulevard en strand gesitueerd 4-kamer appartement op de 2e verdieping met eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Het appartementencomplex is gesitueerd in “Haag en Park” wat mooi in de luwte en om de hoek ligt van het Nessestrand bij de Zevenhuizerplas en het winkelcentrum “Boulevard Nesselande”.

Indeling:
Entree/hal, gang, 2 aan de voorzijde gesitueerde (slaap)kamers, waarvan er een aansluit op de keuken en in gebruik is als eetkamer.

De keuken is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasmachine, elektrische oven, vlakscherm afzuigkap en een koel / vriescombinatie. Via de keuken kom je in de aan de voorzijde gesitueerde woonkamer welke een plezierige lichtinval heeft en een toegang tot het zonnige terras op het zuidwesten.

Dit terras is ook bereikbaar vanuit de grote slaapkamer. Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een walk -in closet met een schuifkastenwand.

Via eerder genoemde gang is de badkamer bereikbaar welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel, grijze wandtegel en lichte vloertegel. Verder is er een separaat toilet met fonteintje en moderne wandtegel en een wasruimte kast.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2007
– Voorzien van spouwmuurisolatie
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Volledig eigen grond situatie
– Gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer
– Voorzien van eigen parkeerplaats achter het complex
– VVE bijdrage € 192,55 per maand (inclusief bijdrage berging en parkeerplaats)
– Gasloze woning. CV en Warmwatervoorziening d.m.v. stadsverwarming
– Mooie ligging met uitzicht over verschillende plantsoenen en waterpartijen, nabij strand en boulevard
– Gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentrum “Boulevard Nesselande”” en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
– Oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular