HomeOpgevallen in NesselandeStrand Nesselande als Attractie onderdeel van Rotterdam Tourist Information

Strand Nesselande als Attractie onderdeel van Rotterdam Tourist Information

“In het noordoostelijkste puntje van Rotterdam, aan de Zevenhuizerplas, ligt de ruim opgezette nieuwbouwwijk Nesselande. De palmbomen en het brede strand aan de Siciliëboulevard geven het gevoel dat je in een mondaine badplaats in Zuid-Europa bent. Niets is minder waar, je bent in gemeente Rotterdam.

Het is strand in Nesselande is een goed alternatief voor de drukbezochte badplaatsen in de zomer. Het verschil met een zeestrand is dat er geen duinen zijn, maar moderne hoogbouw. Aan de Siciliëboulevard en het Maltaplein vindt je niet alleen eetgelegenheden en ijssalons, maar ook supermarkten en drogisterijen. Handig voor als je de zonnebrandcrème vergeten bent.

In de Zevenhuizerplas is een duidelijke scheiding tussen het gebied voor zwemmers en watersporters. Daardoor kan er goed, en veilig, gewindsurft, gezeild, gedoken en geroeid worden. Buiten de zomer is er ook genoeg te doen. Iedere zondag zijn de winkels geopend. Ook is Nesselande een mooi startpunt voor een fietstocht door het aangrenzende Groene Hart. Ook is er veel moderne architectuur te zien. De wijk staat er vol mee.”

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Popular