In de avond van op vrijdag 5 maart 2021 heeft de politie Rottterdam Rijnmond een verkeerscontrole gehouden op onder andere de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel ter hoogte van de Lylantse baan, als ook omgeving Ommoord en de omgeving Alexandrium. Er zijn tientallen boetes uitgedeeld als ook vijf aanhoudingen. Politie.nl meldt:

Rond 15.00 uur startte de collega’s van Team Verkeer Rotterdam hun actie aan de Prins Alexanderlaan ter hoogte van het metrostation Graskruid.  In ruim drie uur tijd zijn er tientallen snorfietsers, bromfietsers en automobilisten gecontroleerd. Daarbij zijn 28 bekeuringen geschreven voor onder andere het negeren van een rood verkeerslicht en het rijden met een verlopen APK. Ook waren er automobilisten die zonder gordel (6x) of met de mobiele telefoon (3x) achter het stuur zaten en hiervoor een bekeuring kregen. Tijdens deze controle is een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed, hierbij is ook het rijbewijs ingevorderd. In een van de auto’s werd een koffer met lachgasflessen aangetroffen, deze is in beslag genomen.

 

Wapens en avondklok

In de avonduren hebben zij de verkeerscontrole voortgezet op de Hoofdweg ter hoogte van de Lylantse baan. Ook hier zijn er verschillende voertuigen gecontroleerd waarbij er 37 bekeuringen zijn geschreven waaronder voor het overtreden van de avondklok (9x) en het negeren van een rood verkeerslicht (10x). Ook hier zijn er automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed en zijn tijdens de controle snelheidsovertredingen vastgesteld middels een laserapparaat.

 

 

Vorig artikelViering Chinees nieuwjaar op ‘ouderen en zorglocatie’ Nesselande #tasjes
Volgend artikelJeugd @VVGroeneweg traint op zonnig strand Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.