Cyclists Uphill Training - Free photo on Pixabay

Een fietsliefhebber? Wonend in of in de directe omgeving van Nesselande? Zin om wekelijks sportief te fietsen? We hebben diverse work-out clubs, loopgroepen en een powerwalk in Nesselande. Een wielerclub is er anno 2021 (nog) niet in onze natuurrijke en fietsvriendelijke omgeving van Nesselande (en Zuidplas). Een poll uit 2021 bevestigde reeds dat Nesselanders warmlopen voor wandelen, rennen/joggen en fietsen in de eigen omgeving. 

Vind jij het ook heerlijk om wekelijks sportief te fietsen in de regio maar doe je dit jammer genoeg alleen? Woon je in Nesselande of naastgelegen plaats en vind je het leuk om met een groepje te toeren? Stuur dat een bericht aan TourclubNessi@outlook.com en we voegen je dan toe aan de groepsApp “Tourclub Nessi”.

Initiatief; meld je nu aan!

Omdat idee hebben hoeveel animo hiervoor is, beginnen wij met een groepsApp om op deze manier op zaterdag-  of zondagochtend een rit te plannen van ca 50-60 km. De precieze route hangt natuurlijk af van het weer en de wind en wordt dan ook pas voor het starten kenbaar gemaakt. Uiteraard heeft iedereen vast leuke routes in de omgeving gereden en die willen we ook zeker allemaal aan bod laten komen.

Tijdstippen

Blijkt dat er ook behoefte is aan andere dagen of tijdstippen, aan grotere (70-100 km) of kleinere toertjes (30-40 km) of naast de racefiets ook een rit op de mountainbike, dan is dat natuurlijk allemaal af te spreken met elkaar.

Aanmelden: TourclubNessi@outlook.com

Tot ziens op de fiets!

Ron & Eveline uit Nesselande

Tourclub NessiDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMamamo etaleert in oude winkelpand Fashion Lovers
Volgend artikel15 april 2021 Ladies Empowered tijdens Girls Day kunstgrasveldje Kosboulevard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.