HomeActiviteiten Nieuws NesselandeTwaalfde CuliNESSE festival Nesselande op 22-24 augustus 2024

Twaalfde CuliNESSE festival Nesselande op 22-24 augustus 2024

 

Tijdens de elfde editie hebben ruim 40.000 bezoekers culinair, muzikaal en cultureel genoten.  Donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2023 kon publiek weer een diversiteit aan artiesten bewonderen en de smaakpapillen laten tintelen. 

 

Optredens van DI-RECT, Guus Meeuwis en Suzan & Freek waren in 2023 grote publiektrekkers. Op het DaDa podium konden bezoekers opkomende artiesten en toffe coverbands ontdekken.

Tussen de optredens door liep het bij lokale restaurants vol met fijnproevers. Oude bekenden als FRED**, Restaurant Het Schielandshuis, STER Gastrobar en Restaurant, Van ‘S en Guay, L’Italiano, Storm, Muller&Co waren ook dit jaar weer te vinden op het culinaire feestje.  De nieuwe toevoegingen aan het festival; Het Wijnplein en De Biertuin waren ook een groot succes.

Activiteiten als schminken en broodjes bakken voor kinderen, georganiseerd door Waldorfhaus, maakten het driedaagse festival compleet voor de jonge festivalbezoekers. Ook de Silent Disco, het reuzenrad, live theater en karaoke werden goed bezocht.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde elfde editie en maakt zich klaar voor de twaalfde editie van CuliNESSE in 2024 op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus!

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular