HomeNesselande INFO nieuwsUit Nesselande? Rotterdamse Zomerfestivals!

Uit Nesselande? Rotterdamse Zomerfestivals!

 

Culinesse Nesselande strand
Culinesse Nesselande strand

Er is weer een héte zomer op komst in 2005. Tijdens de Rotterdamse Zomerfestivals van mei t/m augustus is er elk weekend iets te beleven in de stad en vaak nog gratis ook. Op donderdag 19 mei opent het seizoen met het Strand aan de Maas aan het Leuvehoofd. Vergeet de files naar de kust en geniet van zorgeloos strandplezier.

De Parade viert dit jaar haar 15e verjaardag met een speciale editie, dit keer niet in het Museumpark maar in en rond het Nederlands Architectuurinstituut. De Ben & Jerry’s Pleinbios verhuist voor dit jaar naar het Lloyd Multiplein en Camping Rotterdam zet de tenten op bij de Hefbrug op het Noordereiland.

Festivals

Natuurlijk kan iedereen ook deze zomer weer genieten van Dunya Festival, Zomercarnaval, Dag van de Romantische Muziek en FFWD Heineken Dance Parade. Op zondag 4 september sluit het seizoen feestelijk met een knallend vuurwerk boven de Maas tijdens de Wereldhavendagen. Naast de 22 festivals is er elk weekend straattheater op verschillende plekken in het centrum en een aantal grootse evenementen op het Schouwburgplein.

GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair