HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Jeugdtheater Hofplein zoekt Gastvrouw/-heer Nesselande voor 25 zaterdagen...

[VACATURE] Jeugdtheater Hofplein zoekt Gastvrouw/-heer Nesselande voor 25 zaterdagen #vacature #nieuws

Happy couple looking at playbill in theater lobby​​​ foto

Jeugdtheater Hofplein in Nesselande zoekt een Gastvrouw/-heer voor 25 zaterdagen van 9.30 tot 16.00 uur Parttime  en betaald.Sluitingsdatum: 04-09-2022.

Jeugdtheater Hofplein verrijkt de wereld van kinderen en jongeren via de kracht van verbeelding en verwondering. We maken theater in een professionele omgeving. Kinderen en jongeren zijn daarbij volwaardige partners in elk creatief proces.

Naast het aanbieden van theaterlessen en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd, is Jeugdtheater Hofplein ook actief binnenschools: in het primair en voortgezet onderwijs.

Jeugdtheater Hofplein verrijkt de wereld van kinderen en jongeren via de kracht van verbeelding en verwondering. We maken theater in een professionele omgeving. Kinderen en jongeren zijn daarbij volwaardige partners in elk creatief proces. Naast het aanbieden van theaterlessen en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd, is Jeugdtheater Hofplein ook actief binnenschools: in het primair en voortgezet onderwijs.

Voor het nieuwe theaterseizoen dat start in september is Jeugdtheater Hofplein Nesselande op zoek naar:

Gastvrouw/-heer (m/v/x)

25 zaterdagen van 9.30 tot 16.00 uur

Vijfentwintig zaterdagen in het seizoen maken wij het Passe-Partout in Nesselande ons thuis; een bruisende Theaterschool waar iedereen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar theatertrajecten kan volgen.

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende gastvrouw/-heer voor deze locatie die op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur in de maanden september t/m april zorgt voor een plezierige theaterdag en het gezicht van de locatie is.

Takenpakket:

  1. Begeleiding op de leslocatie van deelnemers en docenten, is verantwoordelijk voor BHV tijdens de lessen op locatie;
  2. Bijhouden van de deelnemersadministratie op locatie;
  3. Promotie van Jeugdtheater Hofplein en meewerken aan de werving van deelnemers.

Onze gastvrouw/-heer:

  • Heeft affiniteit met kinderen, jongeren en jeugdtheater;
  • Heeft geen negen tot vijf mentaliteit;
  • Bereid om in de weekenden te werken;
  • Is klantvriendelijk;
  • Is representatief;
  • Is flexibel;
  • Is zelfstandig.

Wij bieden:
Een leuke parttime baan bij een dynamisch Jeugdtheater, met gedreven collega’s en zeer enthousiaste deelnemers. Salaris: vanaf € 1.757,00 bruto per maand (schaal 2, cao Kunsteducatie) bij een volledige aanstelling van 36 uur per week.

Geïnteresseerd?
Stuur een motivatiebrief met CV vóór 4 september 2022 naar Robert Stolk, r.stolk@jeugdtheaterhofplein.nl.

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden