HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Pedagogisch Medewerker BSO te Nesselande

[VACATURE] Pedagogisch Medewerker BSO te Nesselande

 

 

Voor Kindercentrum De Kunstenmakers in Nesselande zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO (groep: 4 tot 7 jaar)

15 uur per week, op maandag, dinsdag- en donderdagmiddag

Wist je dat?

  • KC De Kunstenmakers onderdeel uitmaakt van het IKC Samen Uniek, een intensieve samenwerking met basisschool Het Spectrum.
  • Kinderopvang BijDeHand het splinternieuwe KidsproeV, een speciaal programma voor 7+ kinderen waarin zowel het kind als de medewerker zijn/haar talent kwijt kan, heeft gelanceerd?
  • Zowel starters als ervaren medewerkers van harte welkom zijn.
  • De locatie goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer.

Dit is wat je gaat doen

Wat heerlijk dat de kinderen na een dag leren en concentreren op school door jou met open armen worden ontvangen op de BSO! Je luistert naar hun verhalen, biedt hulp bij het maken van huiswerk en daarna….. tijd voor avonturen beleven!

Wat boeit de kinderen nu echt? Niemand weet dat beter dan de kinderen zelf! Daarom laten we kinderen meedenken over allerlei zaken. Met het unieke programma KidsproeV worden er bijzondere, themagerichte activiteiten aan de kinderen aangeboden. Kinderen maken zelf hun wensen kenbaar bij de kinderraad en beslissen dus zelf over de activiteiten die ze gaan doen. Iedere dag worden ze een stukje wijzer. Jij ziet ze groeien in hun spel. De verwondering op de blije gezichtjes is zo bijzonder om te zien.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Wist je dat de opleidingen Sport en Bewegen en Onderwijsassistent hier ook onder vallen?
  • Ervaring in het werken met de observatiemethode KIJK! is een pre.
  • Je bent een kartrekker en voor een uitdaging deins je zeker niet terug.

Arbeidsvoorwaarden
Het kind is altijd het uitgangspunt, maar jij als pedagogisch medewerker bent minstens zo belangrijk. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een werkweek die bij jou past! Die creëren wij samen met jou.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
  • Een salaris van € 2.139,- tot € 2.913,- bruto per maand bij 36 uur per week in schaal 6 volgens cao Kinderopvang. Je reiskosten worden vergoed.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Contactinformatie
Bel of app met Nathalie van den Berg, recruiter, bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag via telefoonnummer 06-22063083.

Tijdens een kort telefonisch interview heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en je wensen en beschikbaarheid met ons te delen. Na een positief gesprek met de locatiemanager volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard houden we daarbij rekening met de coronamaatregelen. Stuiter jij van enthousiasme? Reageer dan snel online op de vacature.

Kinderopvang BijDeHand is de meest bijzondere kinderopvangorganisatie in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. BijDeHand is méér dan kinderopvang alleen. Wij bieden professionaliteit en ontwikkelen innovatieve projecten. Dat maakt onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang BijZonder BijDeHand. Kinderopvang BijDeHand is onderdeel van de SWKGroep. Wil je meer weten over de SWKGroep en haar bijzondere projecten? Kijk dan eens op onze website www.swkgroep.nl.806937

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular