HomeActiviteiten Nieuws NesselandeMeer info over de Common Green huurwoningen Nesselande

Meer info over de Common Green huurwoningen Nesselande

Op het stuk groen tegenover de metro wordt deels gebouwd. 116 woningen komen er. Er komen 62 sociale huurwoningen (waarvan maximaal 60 procent is bestemd voor ouderen) en 54 huurwoningen in het middensegment. De woningen, verdeeld over 3 appartementengebouwen, verrijzen tussen het metrostation en de Zevenhuizerplas.

Er is veel vraag naar dit type woningen in Rotterdam en daarom wil de gemeente juist deze woningen bijbouwen. Op deze manier kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en mensen zoals politieagenten, leraren en zorgpersoneel een betaalbare huurwoning in de stad vinden. De 62 sociale huurwoningen op de locatie Common Green zijn voor zo’n 60% bedoeld voor ouderen, dat wil zeggen voor huishoudens waarvan ten minste één persoon 55 jaar of ouder is.

Er komen 54 huurappartementen in het middensegment, met een huur tot 1.060 euro per maand. De overige 62 appartementen worden sociale huurwoningen voor ouderen, met een huurprijs onder de 752 euro.

Meer info en planning, klik hier.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

4 REACTIES

  1. er is nog steeds een discussie waar nu precies die flats komen te staan. Staan ze nu tussen de Corsicalaan en de Wollenfoppenweg, dus met de voor en achterzijde naar de Metro gekeerd, of staan ze deels of misschien wel helemaal langs de Wollenfoppenweg. gaarne antwoord.

  2. goedemiddag,

    Ik zou graag in aanmerking willen komen voor een woning van Comongreen.
    Waar kan ik mij inschrijven voor dit project.

    ik verneem het graag van u

Reacties zijn gesloten.

Popular