Vanaf januari 2020, Basisschool het Spectrum Nesselande: ‘Express Yourself’ #wickedevents

1558
School Nesselande Pass Partout
School Nesselande  

Drama is zeer geschikt om in te zetten bij het verbeteren van de sociale vaardigheden. Het is niet voor niets dat veel methoden voor sociale vorming veelvuldig gebruik maken van drama. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen naarmate ze meer toneelspelen. Door situaties vanuit verschillende rollen te benaderen leren kinderen zich op verschillende manieren te uiten en leren ze hun stem en lichaam op verschillende manieren in te zetten. De organisatie zegt verder: 

Door kinderen te laten inleven in verschillende rollen leren ze te denken vanuit iemand anders. Op deze manier leren kinderen meer begrip op te brengen voor andere meningen en mensen.
En wat te denken van de vaardigheden om een presentatie te kunnen houden. Je kunt hierbij denken aan stemgebruik, je houding en een boodschap helder kunnen overbrengen. Allemaal vaardigheden die ze hun hele schoolcarrière, en zelfs de rest van hun leven, van pas zullen komen.

 

De Wicked lessen (vanaf 8 januari 2020) worden gehouden in het speellokaal van de Basisschool het Spectrum (Robert van t Hoffstraat 10 Rotterdam).  

 

Foto en info via de website: https://wickedevents.nl/express-yourself/?fbclid=IwAR0DtkOpuDJzkrTqsOUA-IR5EmgmImwt8jQC5l8rKbEtZg0sBiWmWlTU_r4

Vorig artikel15 januari 2020 was de opening Bieb Nesselande op nieuwe locatie: Ruime openingstijden en huiskamersfeer
Volgend artikel23 januari 2020: Muziekbingo in De Kristal te Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.