Het is verboden te parkeren op de Siciliëboulevard Nesselande op woensdag van 06:00-20:00 uur op 27 april ivm Koningsdag. De Kosboulevard is wel geopend voor parkeren.

Er geldt een wegsleepregeling. Op Koningsdag is het plein voor onze kinderen en de kleedjesmarkt.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVIDEO-tour: Zo ziet de verbouwde brasserie Lookies strand Rotterdam-Nesselande eruit #brasserie #eten #nieuws #nesselande #nieuwsnesselande #horeca
Volgend artikelKermis Rotterdam Schiehaven (achter de Euromast) tot en met 8 mei 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.