HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVerkeersinfarct Nesselande-Zevenkamp: Rotonde Rooseveltweg en de Martin Luther Kingweg weer open

Verkeersinfarct Nesselande-Zevenkamp: Rotonde Rooseveltweg en de Martin Luther Kingweg weer open

files auto
files auto

 

Goed nieuws waar het gaat om de verkeersinfarct rondom de Wijk Nesselande. De hoofdweg fasering werkzaamheden duren nog tot april 2019. De werkzaamheden aan de rotonde van de President Rooseveltweg en de Martin Luther Kingweg zijn vijf dagen eerder (20 maart 2019 ipv 25 maart) klaar.

De vitale rotonde kan weer volledig worden gebruikt en vermindert hopelijk files Nesselande uit richting Zevenkamp en Ommoord. Omrijden is vanaf nu niet meer nodig. Er wordt nog wel aan de berm en aan het fietspad gewerkt, maar de rotonde is ook voor fietsers volledig te gebruiken.

 

Via https://rotterdamonderweg.nl/omleidingen/president-rooseveltweg-verbeteren-rotonde?q=%2Fpresidentrooseveltweg

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

  1. Ik begrijp de verandering aan de rotonde Rooseveltweg en de Martin Luther Kingweg niet echt. Het is geregeld al een bottle neck, zeker in het weekend en spits, waar veel files door onstaan die doorlopen tot onder de A20. Nu heeft men er nog extra bochten in gelegd, om zo de rotonde nog moeilijker te kunnen nemen, het werkt verkeersremmend in plaats van bevorderend. Gaat ie straks over een paar weken weer dicht ?

Reacties zijn gesloten.

Popular