HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVerruiming openingstijden voor cafe's in de gemeente Zuidplas

Verruiming openingstijden voor cafe’s in de gemeente Zuidplas

horecaaaan

Cafe’s in de gemeente Zuidplas mogen vanaf 1 juni 2015 in het weekend een uur langer openblijven. Dit mag gedurende een jaar.

Houd rekening met werkzaamheden aan de Bredeweg van woensdag 27 mei tot en met vrijdag 5 juni. Tijdens de werkzaamheden worden delen van de Bredeweg geheel afgesloten voor verkeer.

Proef

Commerciële horeca-inrichtingen in de gemeente Zuidplas mogen vanaf 1 juni in het weekend een uur langer openblijven. Het gaat om proef van een jaar. Het college van B&W heeft onlangs tot de verruiming besloten. Cafe’s hoeven op vrijdag- en zaterdagavond niet meer om 2.00 uur dicht. Dit wordt uitgesteld tot 3.00 uur. Tijdens het extra uur mogen er alleen geen nieuwe bezoekers meer worden binnengelaten. Ook mag er geen alcohol meer worden geschonken.

De horeca-exploitant moet maatregelen nemen zodat bezoekers rustig en gefaseerd tussen 02.00 uur en 03.00 uur kunnen vertrekken. Met de pilot verwacht het college horecagerelateerde overlast te beperken. Na dit jaar bekijkt Zuidplas of het wenselijk is of de pilot een structureel karakter krijgt.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular