nesssss

De avond4daagse Rotterdam-Nesselande komt er weer aan. In 2015 lopen we alweer voor de 12e keer en doen wij ons best het weer net zo gezellig te maken als de voorgaande avond4daagse. Het belooft een leuke en geweldige avond4daagse te worden. Zorg dat u er dit jaar ook weer bij bent en beleef het met ons mee.

We starten iedere dag vanaf de Brede School Nesselande KC2 aan het Marcel Duchampplein en de wandelingen duren ongeveer 1 uur. De kosten tijdens de voorinschrijving van de avond4daagse bedragen 4.50 euro en 2.50 euro voor de puppyavond. De voorinschrijving loopt tot 6 juni 13.00 uur daarna zijn de kosten 5 euro en 3 euro.

Inschrijven

U kunt vanaf nu inschrijven via www.avond4daagsenesselande.nl en betalen via Ideal.

Twitteraccount!
Volg ons op twitter en tweet vrolijk met ons mee tijdens en/of na de wandeling. Natuurlijk mag u uw foto’s en berichten tweeten.
U kunt ons vinden als u zoekt op @Avond4daagseNes

Facebookpagina!
Neem een kijkje op onze pagina en post tijdens en/of na de wandeling uw foto’s en berichten.
U kunt ons vinden op https://www.facebook.com/avondvierdaagse.nesselande

Helpen?
Wilt u ons helpen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@avond4daagsenesselande.nl

Sponsors 2015:
Voor 2015 zijn wij op zoek naar verschillende sponsors om de Avond4daagse mogelijk te maken.
Neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@avond4daagsenesselande.nl voor meer informatie.

Alle overige informatie over de avond4daagse kunt u verkrijgen via: info@avond4daagsenesselande.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVerruiming openingstijden voor cafe’s in de gemeente Zuidplas
Volgend artikelVIDEO-tour haven @Nesselande #buurman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.