Versoepelingen: (Opnieuw) beginnen met hardlopen bij Loopgroep Nesselande (op verschillende niveaus)

473

De populaire Loopgroep Nesselande heeft, zoals de naam al zegt, de wijk Nesselande bij de Zevenhuizerplas als thuisbasis. Zij bieden iedereen de gelegenheid op een verantwoorde en plezierige manier actief in de loopsport te zijn en zien de loopsport een prima manier om gezond en fit te blijven. Iedereen kan bij ons aansluiting vinden bij één van de 6 groepen met enthousiaste sporters.

De versoepelingen deze week gaan door, hoogste tijd om de groepen op te starten. Door de versoepelingen mei 2021 is het buitensporten in groepen weer mogelijk.

Dinsdag 18 mei starten zij weer de gezamenlijke trainingen op! Natuurlijk onder voorwaarden van de geldende coronamaatregelen, maar eindelijk kan het weer en we hebben er ontzettend veel zin in! Jij ook?

Dinsdag 18 mei 2021

We starten met 6 niveau’s, alle groepen dus. Vanaf beginners tot en met gevorderden 4. Het huidige coronaregime is op 18 mei nog van kracht (dus trainen in groepjes van 2 met voldoende onderlinge afstand), en dat kunnen we prima organiseren.

Donderdagavond 20 mei starten zij voorlopig met 1 combi-groep gevorderden 3 en 4 onder leiding van Martin.

Zaterdagochtend
Om 9.00uur starten we alle niveau’s: van beginners tot en met gevorderden 4. Net als voor de lock-down trainen de gevorderden 3 en 4 op zaterdag onder leiding van Ruud.

Verzamelplaats: De basisgroep en de groepen gevorderden 1,2,3, en 4 verzamelen op de Common Green op de Corsicalaan.  De trainers staan ruim verdeeld over het grasveld. Zorg voor voldoende afstand tussen de groepen en elkaar. Geef je muntje af aan Kees en ga dan direct door naar je eigen trainer.

 

De beginnersgroep verzamelt een klein stukje verder op het Korfoepad – zij hebben van ons een mail ontvanger met de exacte plek.

Aanmelden is niet nodig
Vanaf woensdag 19 mei mogen we weer in groepen van maximaal 30 personen trainen. Natuurlijk wel met een onderlinge afstand van 1.5 meter.

De Coronamaatregelen
Vanaf woensdag trainen ze zoals voorheen in de grotere groep. Natuurlijk blijven ook dan de corona maatregelen van kracht:
– was je handen voor je weg gaat thuis
– blijf thuis bij klachten
– houd 1,5 meter afstand van elkaar
En wees je voortdurend bewust dat een groep voor een eenling op de openbare weg bedreigend kan overkomen.
Houd dus niet alleen afstand van elkaar maar ook van voorbijgangers. En natuurlijk vergeten we dit wel eens, dus help elkaar en de trainer. Spreek elkaar aan als de afstandsregel vergeten wordt.

(Opnieuw) beginnen met hardlopen!
Dinsdag 18 mei  2021 starten zij ook met een beginnerscursus en er zijn nog een paar plekjes vrij. Doet u mee? Weet u nog iemand?

De cursus bestaat uit 14 lessen: 7 weken lang elke  dinsdagavond en zaterdagochtend. De kosten bedragen 50 euro.
Meedoen? Stuur ze een mailtje. (loopgroepnesselande@gmail.com).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.