Politie-controles Nesselande en fuik; ruim 20 bekeuringen, weinig strandbezoekers door regenbuien

736

Vrijdagavond 4 juni 2021 zichtbaar veel zoekende politieauto’s, busjes en motor. Een fuik op de parkeerplaats voor OMHC met verbindingsdienst stond klaar voor de opvang en verdere controles. 

Handhaving aan het strand Nesselande, een motoragent vanuit de richting hoofdweg en aan auto van de rijkspolitie bij de rotonde Brandingdijk zorgden voor zichtbare aanwezigheid.

De bekeuringen en inbeslagname auto

De controles in Nesselande van 4 juni 2021 hebben ruim 20 bekeuringen opgeleverd voor te donkere ramen, geen APK of verzekering, alcohol en gebruik van softdrugs/gebruik mobiele telefoon tijdens het besturen een voertuig, ook is een auto van bijna 150.000 euro in beslag genomen.

Weinig bezoekers strand en boulevard Nesselande door regen

Vrijdag einde middag stroomde het strand en de boulevard leeg door de regenbuien. In de avond was er nauwelijks bezoek aan het strand en de boulevard. De aanwezigheid heeft de bewoners een veilig gevoel geven, zoals melden diverse sociale media reacties.

Op de sociale media het verzoek ook op drukke, warme avonden deze controles te blijven doen.

De boulevard krijgt einde zomer 2021 een 30 kilometer-zone. De bewoners klagen vooral over de snelheidsovertreding en de geluidsoverlast op de Brandingdijk. 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.