HomeNesselandeTV Zaterdag 7 januari 2018 17 uur Omroep West: 'Vele gezichten van...

[VIDEO] Zaterdag 7 januari 2018 17 uur Omroep West: ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ #docu #tv #NesselandeTV

 

De gepassioneerde onderwaterdocumentairemaker Robert Hughan heeft een opzienbarende (onderwater)film gemaakt op en onder de Zevenhuizerplas bij Nesselande. De docu met als naam ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ maakt de Hagenaar niet alleen, maar met een team van elf mensen die ieder hun eigen kennisgebied meebrengen.

Vele gezichten van de Zevenhuizerplas is een productie van Goofy Aqua Video en ThuurArt ASC.  De documentaire is mede mogelijk gemaakt door Zuidplas, Gewoon Grenzeloos, HSV Groot Rotterdam, GHV Groene Hart, Provincie Zuid-Holland en Recreatieschap Rottemeren.

 

 

Omroep West kanaal 709 op Ziggo of online kijken (zie https://www.omroepwest.nl/tv) :

Omroep West is een regionale tv-zender. Daarom biedt het kanaal een brede programmering aan die gericht is op alle inwoners van de regio. De verschillende programma’s worden op een inhoudelijke, betrouwbare, aansprekende en kwalitatief hoogwaardige manier verpakt en door middel van het kanaal uitgezonden. Dit doen zij op een manier dat het relevant is voor de regio en de inwoners in de kop van Zuid-Holland aanspreekt.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular