Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

[Video] Zaterdag 7 januari 2018 17 uur Omroep West: ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ #docu #tv

 

De gepassioneerde onderwaterdocumentairemaker Robert Hughan heeft een opzienbarende (onderwater)film gemaakt op en onder de Zevenhuizerplas bij Nesselande. De docu met als naam ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ maakt de Hagenaar niet alleen, maar met een team van elf mensen die ieder hun eigen kennisgebied meebrengen.

Vele gezichten van de Zevenhuizerplas is een productie van Goofy Aqua Video en ThuurArt ASC.  De documentaire is mede mogelijk gemaakt door Zuidplas, Gewoon Grenzeloos, HSV Groot Rotterdam, GHV Groene Hart, Provincie Zuid-Holland en Recreatieschap Rottemeren.

 

 

 

Omroep West kanaal 709 op Ziggo of online kijken (zie https://www.omroepwest.nl/tv) :

Omroep West is een regionale tv-zender. Daarom biedt het kanaal een brede programmering aan die gericht is op alle inwoners van de regio. De verschillende programma’s worden op een inhoudelijke, betrouwbare, aansprekende en kwalitatief hoogwaardige manier verpakt en door middel van het kanaal uitgezonden. Dit doen zij op een manier dat het relevant is voor de regio en de inwoners in de kop van Zuid-Holland aanspreekt.


Dit artikel heeft 1359 views

Over Redactie 2383 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.