voetballDe streetview van de wijk Nesselande is helaas sterk verouderd. Veel woningen – en ook het winkelcentrum – is in de streetview nog in aanbouw. Diverse Nesselanders brengen Nesselande deels en vooral actueel in kaart. Zie hier de ‘voetbalkooi’ aan de Kosboulevard in 360 graden. De bedienbare foto is augustus 2014 gemaakt en door Google in Google Maps/ Earth opgenomen.

Hier de link:  https://www.google.com/maps/@51.97887,4.578084,3a,75y,137.5h,82.16t/data=!3m5!1e1!3m3!1sSkwGs6DjpmkAAAQfCVRyaw!2e0!3e11

voetbalveld2

 

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWIN een dag op Culinesse 2014 voor 4 personen
Volgend artikel27 augustus 2014 wederom een Zomerweek in Nesselande #kids

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.