HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDIEFSTAL: Volkswagen Golf Cabrio, Laurens van Kuikstraat Rotterdam, Nesselande. Iets gezien?

DIEFSTAL: Volkswagen Golf Cabrio, Laurens van Kuikstraat Rotterdam, Nesselande. Iets gezien?

In de periode lopend van 31 juli tot en met 5 augustus 2010 is er een blauwe Volkswagen Golf Cabrio gestolen in de Laurens van Kuikstraat te Rotterdam Nesselande. Indien u meer weet..

.. zouden wij het op prijs stellen als u informatie mailt naar nesselande@atmost.nl.

De VW Golf Cabrio 2.0 is gechipped, voorzien van diverse alarminstallaties, blauw metallic, voorzien van opvallende velgen (zie foto) en kent het kenteken: 26 ZR BN en stond geparkeerd tegenover Laurens van Kuikstraat nummer 24, Rotterdam Nesselande naast de witte garagedeur.

Aangezien de auto is gestolen tijdens de vakantiedagen van de eigenaar is de kans groot dat de auto -als ook aanwezigheid van bewoners in de buurt- regelmatig in de gaten is gehouden. Wellicht lopen meer auto’s/ straten een risico.

Naast een reeks auto-inbraken (omgeving Hollands Glorie – Laan van Avant-Garde Rotterdam Nesselande) zijn er bij de redactie van Nesselande.net recent berichten binnengekomen van ontvreemdingen uit tuinen in Nesselande. Het gaat hier om diefstal van onder andere kostbare loungesets.

  • Meer info over de ontvreemding?
  • Een auto-alarm gehoord?
  • Mensen regelmatig de buurt/ straat  in de gaten zien houden of andere opvallendheden?
  • Een takel/ auto-laadwagen/ trailer gezien?

Mail: nesselande@atmost.nl

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular