HomeGemeente #raad010Volle afvalbakken? Afvalinzameling Nesselande flink vertraagd; grofvuilafspraken na 19 februari!

Volle afvalbakken? Afvalinzameling Nesselande flink vertraagd; grofvuilafspraken na 19 februari!

Vanwege het winterse weer februari 2012 kan het langer duren voordat de afvalcontainers geleegd worden. De chauffeurs zijn druk met het begaanbaar houden van de wegen.

De gladheid zorgt mogelijk de hele week van 8 feruari 2021 voor vertraging bij het inzamelen van afval. De gemeente doet haar uiterste best om de afvalcontainers zo snel mogelijk weer te legen volgens de normale planning.

Help ons mee de straten schoon te houden. Is de container vol? Zet het afval niet naast de container, maar loop naar een andere container. Of bewaar uw afval nog even thuis, totdat de container geleegd is.

Huiscontainers gft

Deze week worden de gft-containers niet geleegd. Het natte groente-, fruit- en tuinafval vriest vast waardoor we het niet uit de containers kunnen krijgen. De gft-containers legen we over twee weken. In tegenstelling tot eerder bericht komen we de gft-containers in Overschie niet legen woensdag.

Het kan gebeuren dat onze wagens een te gladde straat niet in kunnen rijden. Is uw huiscontainer niet geleegd? Zet deze dan weer terug, zodat we de container over twee weken kunnen legen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wijkcontainers

De wijkcontainers voor restafval, oud papier en karton, glas en textiel worden later geleegd. Het is ook mogelijk dat we door gladheid niet bij bepaalde wijkcontainers kunnen komen.

Grofvuilafspraken en meldingen

Grofvuilafspraken die al zijn gemaakt, gaan door. Maar het kan voorkomen dat we in gladde en smalle straten niet bij het grofvuil kunnen komen. Is uw grofvuil niet opgehaald? We zijn u niet vergeten. Zodra het mogelijk is, komen we uw grofvuil ophalen. Er kunnen tot en met vrijdag 19 februari geen nieuwe afspraken ingepland worden. Dat betekent dat de wachttijden voor een afspraak langer worden. Afval dat naast de container staat, halen we zoveel mogelijk van straat. Het kan wel langer duren dan u van ons gewend bent.

Strooizout

De milieuparken zijn open volgens de normale openingstijden. Bij de zeven milieuparken kunt u gratis strooizout ophalen. Ook bij de winkels van Het Goed in het Centrum en Hoogvliet kunt u strooizout ophalen.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair