HomeNesselande INFO nieuws'Voor Ton is het runnen van de kantine van VV Nieuwerkerk een...

‘Voor Ton is het runnen van de kantine van VV Nieuwerkerk een uit de hand gelopen hobby’

 

Op woensdagavond 7 februari 2024 organiseren we een lezing met 3 speciale gasten van de KNVB: Eredivisie-scheidsrechters & VAR Jeroen Manschot en Clay Ruperti en Tweede Divisie-scheidsrechter Sander de Brito Roque zullen je meenemen in hun verhaal over hun ervaringen als scheidsrechter, leiderschap, innovatie en ontwikkelingen.
Zorg dat je erbij bent in de kantine van vv Nieuwerkerk en laat je inspireren door onze bekende gasten!
De inloop is vanaf 19:00 uur. Bestel snel je kaart(en) via deze link: https://ap.lc/ssTYM

 

Het begon ooit een jaar of 25 geleden als uit de hand gelopen hobby () voor Ton Boonekamp, het runnen van de kantine van vv Nieuwerkerk, maar nu is de tijd aangebroken een stap terug te doen. Recent heeft Ton Boonekamp aan het bestuur van vv Nieuwerkerk te kennen gegeven dat hij het rustiger aan wil gaan doen en wil gaan genieten van meer vrije tijd met o.a. zijn kleinkinderen.

Momenteel is Ton iedere doordeweekse ochtend in de kantine te vinden samen met de onderhoudsploeg van vv Nieuwerkerk om de vele dagelijkse werkzaamheden op te pakken zoals o.a. het voorraadbeheer, bestellen en ontvangen van goederen en het doen van de was. Daarnaast vervult Ton iedere doordeweeks avond de bardienst vanaf ca 17:00 tot 22:30 als de laatste teams klaar zijn met trainen en alsof dat niet genoeg is volgen dan nog 2 lange drukke dagen in het weekend, waarbij op zaterdag rond 6:30 begonnen wordt met de voorbereidingen en rond 20:00 de kantine sluit om al vroeg op zondagochtend weer open te gaan voor de zondagteams en de all stars. In de weekenden en op donderdagavond wordt Ton bijgestaan door andere zeer gewaardeerde kantinemedewerkers, maar de rode draad in de kantine is toch absoluut Ton.

Als vv Nieuwerkerk zijn wij Ton Boonekamp zeer erkentelijk en dankbaar dat hij de kantine de afgelopen ca 25 jaar met zoveel passie en toewijding gerund heeft en het daardoor voor ons allemaal tot een vanzelfsprekendheid heeft gemaakt dat de kantine van VVN (vrijwel) altijd open is als er gevoetbald wordt. Aan deze vanzelfsprekendheid komt met ingang van het nieuwe seizoen een einde, want Ton Boonekamp heeft zeer recent bij het bestuur van vv Nieuwerkerk kenbaar gemaakt een stap terug te gaan doen om te gaan genieten van meer vrije tijd en minder verplichtingen. Met ingang van het seizoen ’24-’25 zal Ton nog wel de doordeweekse ochtenden voor zijn rekening blijven nemen samen met de onderhoudsploeg en zorg blijven dragen voor de bestellingen en de was, maar de vele bardiensten in de avonden en weekenden zal Ton niet meer vervullen met ingang van het nieuwe seizoen.

 

Bron: https://www.vvnieuwerkerk.nl/uit-de-hand-gelopen-hobby/ 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair