Inspiratie opdoen voor FIFA of echte voetbalskills? Zaterdag 27 februari 2021 vanaf 12 uur voor 13+ een freestyle skills clinic en demo.

Event

Op zaterdagmiddag van 12.00 -14.00 uur organiseren we op het kunstgrasveld van het buitenbad een groot voetbal event.

Tijdens de middag kan er 2 -2 gespeeld worden op klein veld, spelen we voetvolley en komt Bailey de Regt een Freestyle demo en clinic geven.

Dus kom zaterdagmiddag 27 februari je skills tonen en speel een potje mee.

Aanmelden? Mail: sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOutdoorfestival Nesselande, I Love Urban outdoor, gaat het zaterdag 17 juli 2021 wederom proberen #oeverpark
Volgend artikelVoorjaarsvakantie: Bibliotheek (Nesselande) ‘Op muzikale reis met Jeritza Toney’ #onlineevent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.