Hou je van muziek, bewegen, zingen & gezelligheid?
Ga dan 24 februari 2021 vanaf 15 uur mee op een muzikale reis met Jeritza. Jeritza schrijft liedjes speciaal voor kinderen: zing en dans mee vanuit je huiskamer! 

Klik hier voor kaarten. 

Jeritza Toney is presentator, musical storyteller, cabaretière en coach. Daarnaast oprichter van De Jeritza Kids, waarin kinderen samen zingen, dansen en acteren rond maatschappelijke thema’s. In 2003 werd ze door burgemeester Job Cohen uitgeroepen als ‘Held van Amsterdam’. Haar betrokkenheid bij kinderen was hiervoor de aanleiding.
Toegang: €7,50 leden / €10,00 niet leden


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel#voorjaarsvakantie zaterdag 27 februari Freestyle Voetbalevent Buitenbad Nieuwerkerk
Volgend artikelVoorjaarsvakantie 2021: Theater Babel Rotterdam blijft spelen… online (en ook podcasts)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.