Voetbalvereniging Nieuwerkerk is een bloeiende vereniging met een grote jeugdafdeling. Een groot deel van jeugdig Nesselande voetbalt tevens bij Nieuwerkerk. Op zaterdag spelen onze jeugdleden hun wedstrijden, in de regel om de week uit en thuis. Op zaterdagmorgen is dat de jeugd tussen 8 tot 15 jaar, en ‘s middags tussen 15 tot 19 jaar. In totaal soms meer dan 40 thuiswedstrijden. Dit brengt een grote organisatie met zich mee, waar veel vrijwilligers zich voor inzetten.

 

Een belangrijke schakel hierin zijn de gastheren en vrouwen die de leiders en trainers van teams die op zaterdag een wedstrijd spelen in de Commissiekamer ontvangen.

Wat doen onze gastvrouwen en gastheren?

  • Zij ontvangen de leiders van de teams en vertellen in welke kleedkamer ze zitten en op welk veld ze spelen.
  • Aan de scheidsrechter wordt de bal en grensrechtersvlaggen uitgereikt.
  • Na de wedstrijd worden deze spullen weer in ontvangst genomen en wordt de uitslag ingevoerd in een hiervoor beschikbare tablet.
  • Tussendoor is de gastheer ofgastvrouw aanspreekpunt voor trainers en leiders met vragen over de wedstrijden op die dag. Uiteraard is er altijd iemand van het bestuur of de Jeugdcommissie aanwezig om te ondersteunen.

Spreekt het bovenstaande je aan en vind je het leuk om middenin het jeugdvoetbal te staan? En het gezicht te zijn van de jeugd van vv Nieuwerkerk? En onderdeel uit te maken van een team met enthousiaste en ervaren gastheren en vrouwen? Meldt je dan aan! Zo blijven we ervoor zorgen dat alles op zaterdag in goede banen wordt geleid. Een onmisbare en dankbare klus voor alle jeugdleden en spelers!

We zoeken vanaf september gastheren en gastvrouwen voor 1 x per maand die gedurende een ochtend (8-12-uur) of middag (12-17 uur) aanwezig zijn.

Interesse? Stuur een mail naar Hein de Jong op email jeugdvoorzitter@vvnieuwerkerk.nl. Natuurlijk kun je op zaterdag ook een keer komen kijken in de commissiekamer of je het leuk vindt!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVACATURE: Lookies Nesselande zoekt een buffetvrouw en medewerkers afwas! Goede verdiensten!
Volgend artikelWethouder Schuurman: ‘Meer ruimte voor terrassen in Zuidplas’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.