Wandelen door Nesselande en ook Engels leren? Je spreekt behoorlijk Engels, gebruikt het misschien in je werk of in contact met familie of vrienden ver weg. Of op vakantie in het buitenland. Toch zou je best wat meer je fluency willen bijhouden. Maar om elke week Engelse les te volgen, dat laat je agenda niet toe. Dan is er goed nieuws! In de omgeving Rotterdam/Capelle en ook in Nesselande worden vanaf nu wandelingen georganiseerd onder de noemer ‘Come walk & talk with me’. Samen met Sandra Langenberg van Take The Plunge! maak je een wandeling van ca. een uur in een van de prachtige parken of natuurgebieden in onze regio. Rond de Zevenhuizer Plas bijvoorbeeld! Tijdens het gesprek wordt de hele tijd Engels gepraat. Het gespreksonderwerp kies je zelf. Het kan overal over gaan: werk, hobby’s, maatschappelijke onderwerpen. Wat je maar wilt. Een uur lang je Engels actief gebruiken, terwijl je een heerlijke wandeling maakt in de mooie natuur. Inspanning & ontspanning gaan zo hand in hand!

Op donatiebasis

Het mooiste moet nog komen: voor ‘Come walk & talk with me’ wordt géén vast tarief berekend. Deze wandelingen worden georganiseerd op donatiebasis. De klant bepaalt achteraf zelf wat de wandeling hem/haar waard is geweest en doneert naar eigen inzicht een bedrag. Beter kan niet toch?

Wie interesse heeft in deze wandelingen kan contact opnemen via infotaketheplunge@gmail.com of telefonisch via 06-41259669. Er worden voorlopig maximaal 2 wandelingen per week georganiseerd dus wees er op tijd bij!

Let op: de wandelingen zijn in principe op individuele basis; een uur lang exclusieve aandacht voor jouw Engels dus!

Sandra Langenberg is een zeer ervaren docent/trainer Engels. Met haar bedrijf Take The Plunge! begeleidt zij mensen bij het verbeteren van hun Engels. Ze doet dat op allerlei manieren en op diverse niveaus.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[OPGEVALLEN in de wijk] Wijkagenten Nesselande geven kinderen uit Wit Rusland verkeersles
Volgend artikelVV Nieuwerkerk wint van VV Groeneweg in de beker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.