De Middin woonlocatie Rotterdam-Nesselande  biedt plek aan 24 volwassen cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Nesselande is een ruime en rustige woonlocatie waar cliënten prettig en zelfstandig wonen in hun eigen appartement met de gewenste begeleiding in de buurt. Zij kunnen zelf bepalen of zij de rust opzoeken in de nabije natuur, op het strand van de Zevenhuizerplas of gezelschap zoeken op de boulevard of in het Trefpunt van de locatie. 

Zorg

Nesselande is een woonlocatie voor 24 volwassen cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. De woningen van de locatie zijn verspreid over twee gebouwen. In het eerste gebouw (de lage flat) wonen 10 cliënten. Zij kunnen op vaste tijden terecht in het inpandige Trefpunt. In het tweede gebouw (de hoge flat) wonen 14 cliënten. Overdag is hier altijd de gemeenschappelijke woonkamer open.

Ruime appartementen

De appartementen zijn ruim en hebben twee slaapkamers of een grote slaapkamer. Ook is er een balkon en een berging aanwezig. Cliënten kunnen zelf koken aan het keukenblok met een 2- of 4 pits inductiekookplaat. De meeste appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

 

Vorig artikel[ONDERZOEK] Kwart schuurinbraken vindt plaats in Zuid-Holland; Waddinxveen en Capelle in de top 5
Volgend artikelNieuwe versoepelingen; CuliNESSE 2021 dichtbij: Hazes, Anouk, Dulfer, Dotan, Nick & Simon, Krezip..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.