HomeNesselande INFO nieuwsWatersysteembeheer Hoogheemraadschap haalt kerstbomen en gebakken oliebollen uit water

Watersysteembeheer Hoogheemraadschap haalt kerstbomen en gebakken oliebollen uit water

Op 2 januari 2023 laat de dienstdoende Watersysteembeheer van het Hoogheemraadschap Krimpenerwaard ons via de sociale media weten dat er tijdens het dreggen van de sloten in de omgeving Nesselande, naast gedumpte kerstbomen, ook zakken met oliebollen naar boven komen.

Een zak zat vol overblijfselen van het bakken en bonnetje van de 10kg mix. De kerstbomen schijnen normaal te zijn in de watertjes, de zware zakken met oliebollen waren opvallend.

De onzichtbare Buurtpreventie Nesselande tracht de actie te claimen met fakenieuws waarom de Watersysteembeheer reageert op de sociale media:

 

Alle aandacht voor deze brutale en zinloze vuilnisdump is welkom, maar het verhaal gaat zo wel een eigen leven leiden 😅 het waren 16 grote vuilniszakken vol en @hhsenk betaald de opruimactie.

 

Zakken professioneel gebakken oliebollen

Naar inschatting zijn het zestien zakken met lichtbruine oliebollen die nog vers ogen op de foto’s op de sociale media account van de watersysteembeheerder die voor deze zware zakken er een tractor bij moest halen.

 

Soortgelijke zakken – die overal gekocht kunnen worden – worden door diverse retailbedrijven als ook oliebollenkramen gebruikt.

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular