HomeGemeenteWeekendafsluiting (toerit) N219, april 2023

Weekendafsluiting (toerit) N219, april 2023

De N219 rondom Nesselande en Zuidplas blijft in onderhoud. In de avond van 14 april 2023 gaat de N219 plus toerit dicht wegens onderhoud de afsluiting is een weekend lang tot en met 17 april 2023 5 uur in de nacht.  Dit betekent dat de drukke N219 ook OVERDAG is afgesloten. Omleidingen worden aangegeven.

De provincie Zuid-Holland schrijft:

Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers voert gebiedsaannemer in opdracht van de provincie werkzaamheden uit op de provinciale weg N219. Er worden meerdere asfaltlagen vervangen op de Eerste Tochtweg, gedeelte tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Hoogeveenenweg.

De A20 wordt verbreed en dit heeft impact op de direct infrastructuur in de omgeving. Dit onderhoudt valt deels in de meivakantie.

Omleidingen N219

Om de hinder voor het verkeer te beperken en om onze  wegwerkers veiligheid te bieden is er voor gekozen om de werkzaamheden in een weekend uit te voeren.

Tijdens de werkzaamheden is Eerste Tochtweg tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Zuidelijke Dwarsweg in beide richtingen afgesloten. De parallelweg van de Eerste Tochtweg blijft open voor verkeer.

Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen gebruik blijven maken van de weg.

Omleidingsroutes

Voor wegverkeer zijn omleidingsroutes ingesteld, daardoor kan jouw reistijd oplopen.

Verkeer van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel wordt omgeleid via de A20, N457, A12 en de N219.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular