HomeGemeente #raad010Weinig animo boulevardmeeting Nesselande 'Toekomst van de wijk'

Weinig animo boulevardmeeting Nesselande ‘Toekomst van de wijk’

Er waren geen tijden gecommuniceerd, maar last minute bleek dit tussen 13 uur en 15 uur te zijn op woensdag 5 juni te Nesselande aangezien de mobiele “Wijkhub” spijtig ook met nauwelijks bezoek, er van 11 – 13 uur zou staan bij het Maltaplein.

Een toekomstmeeting met hulpdiensten erbij op de boulevard van Nesselande, later bleek dit het Maltaplein te zijn. De gemeente communiceert begin juni 2024:

Onder andere de gemeente Rotterdam, brandweer en de politie zijn 5 juni op de Siciliëboulevard aanwezig voor een gesprek over de toekomst van de wijk. Er zijn geen tijden bekend.

Nesselande is rond de eeuwwisseling vormgegeven en is bijna af. Een goed moment om te kijken wat de wensen zijn voor de toekomst. Zo luidt de pay off.

‘Geen vlot des doods meer’

Al eerder bleek uit polls van Nesselande.INFO dat Nesselanders graag tijdelijke horeca OP het strand zouden willen zien maar geen speeltuigen meer (in het water) gezien de drama’s met de passieve (wijkraad) aanpak van het “vlot des doods”, zie artikel.

Nesselanders werken simpelweg tussen 8.30-17.30 uur en de woensdagmiddag is voor andere zaken gereserveerd, zoals sport. De Wijkraad Nesselande is al eerder aangesproken op het feit dat ze “meetings” organiseren op tijden/dagen dat veel bewoners niet aanwezig kunnen zijn. De reden is niet bekend. 


[UPDATE] Vlot des doods eindelijk verwijderd ‘Bewoners vragen buurtpreventie Nesselande al jaren vlot te verwijderen!’

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair