HomeActiviteiten Nieuws NesselandeWanneer het (tuin)afval wordt opgehaald in Nesselande? De Afvalwijzer...

Wanneer het (tuin)afval wordt opgehaald in Nesselande? De Afvalwijzer notificatie!

Afval Nesselande

De gemeente Rotterdam leegt regelmatig uw (huis)containers. Inzameling en verwerking wordt betaald uit de afvalstoffenheffing die elk Rotterdams huishouden betaalt.

Wilt u weten op welke dagen uw huiscontainer wordt geleegd, kijk dan op de website MijnAfvalwijzer of download de AfvalWijzer app voor de iPhone, iPad, Android of Windows smartphone.

Deze is te downloaden via de App Store, Play Store of Windows Store (zoek op ‘AfvalWijzer’). In de AfvalWijzer app kunt u ook instellen dat u een berichtje krijgt wanneer u uw container op straat moet zetten.

Via de website MijnAfvalwijzer kunt u ook een kalender met de ophaaldagen voor uw adres downloaden en printen.

Huiscontainer aanvragen

Wilt u een extra huiscontainer aanvragen of is uw huiscontainer kapot of gestolen? Via Mijn Loket vindt u meer informatie en kunt u de aanvraag doen.

GFT

Wordt bij u in de wijk groente-, fruit- en tuinafval (GFT) ingezameld? Dan halen wij restafval en GFT-afval om de week op. De ene week biedt u uw restafvalcontainer aan, de andere week uw GFT-container. Papier wordt om de vier weken opgehaald.

In wijken zonder GFT-inzameling wordt het restafval elke week en papier om de vier weken opgehaald. Zie: www.mijnafvalwijzer.nl/ 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden