Een disko werd disco en tegenwoordig heet dat gewoon: een club. Zaterdag 6 november 2010 is de eerste  echte 30+disco in Nesselande.

Mama Mia, eindelijk weer dansen op muziek die je snapt. Iedereen van 30 jaar en ouder mag zich uitleven op vertrouwde soul, disco, funk, dance-classics kortom, je mag weer swingen zoals toen. Er is een rookmachine, een 30+dj en een discobal. Heb je zin in een daverende avond? Kom dansen!

Want ook jij bent Born To Be Alive!

Zaterdag 6 november van 21.30 tot 00.45 uur in De Kristal, ingang Cypruslaan. Zaal open: 21.00 uur. Toegang: € 6,-. Kom je in een echte disco outfit, dan mag je voor half geld naar binnen. Tonight I’m Gonna Party Like It’s 1999!

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBoot gestolen uit tijdelijke jachthaven Nesselande
Volgend artikelDwaze donderdagen bij Tango met 12 cent korting

3 REACTIES

  1. Ja hoor, “clubbing” in de kristal…Het moet niet gekker worden..
    Sorry, wij schitteren door afwezigheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.