Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Zondag 25 november 2012 @Nesselande: Sinterklaas met Pieten show

Zondag 25 november 2012 is het weer zover; Sinterklaas komt in Boulevard Nesselande! Zet deze datum alvast in je agenda want het wordt één groot feest in het winkelcentrum. 
Om 12.00 uur begint het feestgedruis op het Maltaplein aan de boulevard Nesselande. Na ongeveer een klein uurtje zingen en dansen met de DJ-piet zullen de andere Pieten aankomen op het plein. Begin maar vast met oefenen want een geweldige Pieten Road Show zal ingezet worden met gezellige liedjes. Rond 13.45 uur verwelkomt Sinterklaas het winkelcentrum.
Sinterklaasmuseum
Waar komt Sinterklaas eigenlijk vandaan? En wat is de betekenis van de liedjes? Hoe ziet zijn kleding eruit en hoe vierden Nederlanders vroeger het Sinterklaasfeest? Allemaal interessante en leuke vragen om bij stil te staan. Met alle liefde geven wij jou antwoorden op deze vragen. Kom daarom in de periode van 17 november t/m 5 december een kijkje nemen in het Sinterklaasmuseum (in de unit naast Shoeby). Het museum is geopend op woensdag (13.00 tot 16.00 uur), zaterdag en zondag (11.00 tot 16.00 uur). Het Sinterklaasmuseum wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Buurtwerk Alexander.

 


Dit artikel heeft 2265 views

Over Redactie 2344 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.