HomeStrand NesselandeZondag 7 juli 2013 14 uur: East Beach Festival – @Nesselande strand

Zondag 7 juli 2013 14 uur: East Beach Festival – @Nesselande strand

eastbeach

Zondag 7 juli 2013 is er een evenement waar de jongeren in de deelgemeente Prins Alexander trots kunnen zijn Het “East Beach Festival” wordt door het JPPA (Jongeren Panel Prins Alexander) georganiseerd op het Nesselandestrand vanaf 14 uur. 

 

Op het East Beach festival is er van alles te beleven op het gebied van talent. Verschillende nationaal bekende artiesten treden op en opkomende artiesten laten hun skills  zien tijdens de open talent stage, dancebattle, panna competitie of de dj showcase.

 

Voor de bezoekers die ook hun talenten willen ontdekken zijn er diverse gratis toegankelijke  dans en sport workshops. Het programma zit bomvol topacts zoals Bolle Bof, brassband Tropical Explosion en Groove Kings (bekend van “so you think u can dance”)

 

De populaire dj’s the Village brothers, team Rush Hour en Vaiks L & Rowses brengen de beste house, caribbean en urban beats ten gehore. Host Reggie zal de gehele dag alle optredens op zijn humoristische wijze presenteren.

 

Het East Beach Festival biedt de talentvolle jongeren in Prins Alexander een open stage waar zij hun skills op het gebied van zang, dans, rap voetbal en djing kunnen laten zien. Ook kunnen zij deelnemen aan de dancebattle en pannacompetitie waarbij er leuke prijzen te winnen zijn.

 

De sportieve bezoekers van het East Beach Festival kunnen deelnemen aan een kickbox workshop van “team Verre Oosten” en een voetbalskills workshop.

 

Hou je liever van dansen? Doe dan mee aan de salsa, street- of breakdance workshops.  Voor inschrijvingen klik op “inschrijvingen”.

 

Dus kom op zondag 7 juli naar het East Beach Festival; “the place to be for the Stage Takers and the Talent Chasers!”

 

Datum: zondag 7 juli 2013 

Tijd: 14:00 uur – 21:00 uur 

Plaats: Nesselandestrand, Kretelaan. 

Meer info: http://www.eastbeachfestival.nl/

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Popular