Hoofdweg werkzaamheden
Hoofdweg werkzaamheden

Tot de vertraagde werkzaamheden rondom de Hoofdweg, wederom veel files in het verschiet en de vraag of deze werkzaamheden wellicht niet in de voorjaarsvakantie uitgevoerd hadden kunnen worden. Hoe goed de bezoeker van de dienstdoende wethouders ook zijn bedoeld; het afvalprobleem, de omgeving strand Nesselande en vooral de files deuken het woongenoot in en rondom de wijk Rotterdam-Nesselande flink in.

Van maandag 2 maart tot en met vrijdag 6 maart 2020 is de hoofdweg van 9 uur tot 15 uur in de richting Capelle aan de IJssel afgesloten, dit zal vroeg in de ochtend een grote filedruk geven in de wijk.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDe VVD heeft een to do-lijst opgehaald in Nesselande
Volgend artikel30 en 31 maart 2020 weer de schoolfotograaf op Spectrum Basisschool @Nesselande #nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.