De Zevenhuizense heren van VC Nesselande speelde zaterdag 14 oktober 2017 tegen het team van Compaen, Zij moesten vol aan de bak. In een spannende wedstrijd wist CAS CRM ZVH op karakter in de vierde set een nederlaag te ontlopen. Via de setstanden 25-23, 13-25, 25-21, 20-25 en 16-18 werd een felbevochten 3-2 overwinning behaald.

Trainer/coach Kristian van de Wel, geassisteerd door Ronald Kooijman stelde het volgende zestal op: Chris van Mullem, Benjamin Parkinson, Timothy Scheffers, Jan Jaap van Schuylenburg, Thomas van Rij, Max van Mullem en libero Mika Prins. Vanaf het eerste fluitsignaal probeerde Compaen de spelers van CAS CRM onder druk te zetten. In de eerste set ging de stand op en neer en zette coach Kristian van der Wel halverwege Max Nieuwstad voor Max van Mullem in. Compaen wist deze set winnend af te sluiten mede doordat Nesselande slordig omging met de kansen om te scoren en ook de service was niet goed genoeg. Met minimaal verschil ging deze set met 25-23 naar de thuisploeg. In de tweede set tapte CAS CRM uit een geheel ander vaatje. Alles lukte en met hun service konden de Zevenhuizense heren de druk op Compaen vol inzetten, waaronder ze niet uit konden komen. Dit resulteerde in een duidelijke 13-25 setwinst. Compaen wist in de derde set de rollen om te draaien en zorgde ervoor de passers van CAS CRM het erg zwaar kregen. Tot overmaat liep spelverdeler Timothy Scheffers een lichte handblessure op na een blokkerende actie en werd vervangen door de jeugdinternational Bram Wiltenburg. Zevenhuizen moest weer in hun spel komen, maar dit liet de thuisclub niet gebeuren en bleef druk erop houden, dit had effect en deze set ging met 25-21 over in handen van Compaen.

In de belangrijke vierde set wist Compaen een grote voorsprong op te bouwen. Timothy Scheffers begon de vierde set, maar werd toch weer vervangen door Bram Wiltenburg. CAS CRM wist langzaam maar zeker, gesteund door een aantal supporters de achterstand weg te werken. De service van CAS CRM ging weer lopen en daarmee werd de kracht uit de Compaen aanvallen gehaald. Met vereende krachten werd deze set met 20-25 gewonnen.

In de beslissende vijfde set wisten de Zevenhuizense heren met Timothy Scheffers weer binnen de lijnen een lichte voorsprong te nemen, maar nadat Compaen bij 13-13 op gelijke hoogte kwam, werd het extreem spannend. Uiteindelijk wist Max Nieuwstad de beslissende aanval tot een goed einde te brengen en CAS CRM aan een 3-2 overwinning te helpen.

Voor zaterdag 21 oktober spelen de heren van CAS CRM in Amersfoort om het in de tweede ronde om de Nationale Beker het in een bekertoernooi op te gaan nemen tegen Velo (aanvang 16.00 uur) en AVV Keistad (aanvang 18.00 uur).

Bron:https://www.vcnesselande.nl/single-post/2017/10/15/CAS-CRMZVH-wint-op-karakter-vijfsetter

Foto boven: Omroepzuidplas.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMeld aan! Legokids E² Young Engineers in De Kristal Nesselande
Volgend artikel[Poll] Uitslag: Nesselande is hard toe aan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.