HomeActiviteiten Nieuws NesselandeMeld aan! Legokids E² Young Engineers in De Kristal Nesselande

Meld aan! Legokids E² Young Engineers in De Kristal Nesselande

Nesselande, E² Young Engineers nu ook in Nesselande in het Huis van de Wijk De Kristal. De e² staat voor educatie en entertainment. De wetenschap en technieklessen voor kinderen van zes tot elf jaar zorgen, naast betere motorische vaardigheden, ook voor kennis en inzicht over tal van wetenschappelijke en natuurkundige onderwerpen en stimuleren het oplossend en creatief denkvermogen.

De les begint met een korte uitleg over een wetenschappelijk of  technisch principe, zoals de wetten van Newton of de noodzaak van een differentieel. Daarna gaan de leerlingen zelf aan de slag met de technisch LEGO kit om een model te bouwen waarin het geleerde tot uiting komt.

Vervolgens is het tijd om te ontdekken, verder te ontwikkelen en te spelen met het model. Ten slotte worden de LEGO kits weer opgeruimd zodat in een volgende les weer een nieuw model kan worden gemaakt.

Een cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten voor € 105,00. Start dinsdag 24 oktober van 16.30 tot 17.45 uur in Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, Rotterdam-Nesselande.  Kijk voor meer informatie op de website: www.rotterdam.youngeng.nl

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular