Na het vervangen van de Wijkmanager, veiligheidscoördinator Prins Alexander en netwerker Nesselande, kent Rotterdam-Nesselande per januari 2022 ook twee nieuwe agenten. Arco Keijzer (Noord) en Henny Rigters zijn de nieuwe agenten

In de huis-aan-huis flyers willen zij graag een beroep doen op de bewoners als ogen en oren in de wijk.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBrede promotie Nesselande.info rendeert: wijk @Nesselande – met afstand – winnaar @PrinsAlexander @Rotterdam
Volgend artikelGemeente Teams-meetings leggen uit: ‘Wijkraad?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.