Wijkraad
Wijkraad
Een wijkhub, een Wijk aan Zet, ‘Mijn Rotterdam’, de Wijkraad en meer buzzwoorden met hoge verwachtingen. Waar wij met Nesselande.info – ondanks afspraken en proactieve, constructie communicatie  met de gemeente wijkmanagers  en communicatie Prins Alexander – de interactie cq. communicatie van en naar de inwoners van Nesselande spijtig weinig succesvol vonden aangezien wij als bewonersplatform met directe (politieke) communicatie meer voor elkaar hebben gekregen, zou de Wijkraad een frisse start moeten zijn.
Wijk aan Zet met de aanwezigheid van lokale Wijkraden kreeg bij de introductie reeds veel lokaal politieke kritiek maar en moeten de huidige bewoners- en gebiedsinspraak en ‘bestuurlijke inzichten’ gaan vervangen.  Ook wij trachten ‘de Wijkraad’ – en de voors en tegens – en beoogde verbeterde functie van bewonersinspraak, scherp te krijgen. U ook?
Wil(t) u/je weten wat de wijkraad inhoudt? 
Of interesse om actief te worden en vragen?
Vraag-maar-raak tijdens de online vragenuurtjes via MS Teams link
https://bit.ly/3pPsRu7 op onderstaande data en tijden:
 zaterdag 8 januari 2022, 15.00-16.00 uur
 dinsdag 11 januari, 16.30-17.30 uur
 woensdag 12 januari, 19.30-20.30 uur


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNieuwe wijkagenten in Rotterdam-Nesselande
Volgend artikelVertraging Metrolijn B <> Nesselande door botsing is voorbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.