Naast de herinrichting van het Oeverpark-Kosboulevard en de verbouwing van de boulevard, krijgt Nesselande er een groen park met bloemen- vlinder- en bijentuin erbij in de vorm van de Common Green. Wandelroutes, plukjes met bomen en verbindingen naar het Oeverpark moeten recreëren nog groener maken in Nesselande.

  • Nieuwsgierig naar het volledig schetsontwerp van de Common Green? Kom dan langs op woensdag 18 mei a.s. van 18.00 tot 20.00 uur.
  • Locatie: Buiten op de Common Green (tussen de Corsicalaan, Siciliëboulevard-Zuid en de Wollefoppenweg).
  • Meer informatie is te vinden op: www.rotterdam.nl/wonen-leven/common-green

Onbekende paden Oeverpark blijken wandelpadenDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelCrea/Brocante markt Zevenkamp zaterdag 4 juni 2022 (met gratis marktkraam)
Volgend artikelZondag 15 mei 2022 – 12:00 uur lentemarkt Waldorfschool Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.